نرم افزار های تحت وب به علت دسترسی بالا و صرف زمان کمتر در انجام کار ها بسیار پر مخاطب و کاربردی هستند. نرم افزار های تحت وب بر خلاف نرم افزار های تحت ویندوز حافظه بیشتر و امنیت بالاتری دارند. یکی از نرم افزار های تحت وب نرم افزار های حسابداری هستند که برای کسب و کارهای گوگناگون و رسیدگی به امور مالی و حسابداری شرکت مورد استفاده قرار میگیرند. به عنوان مثال نرم افزار حسابداری تولیدی می باشد که زیر مجموعه نرم افزار حسابداری شرکتی است. این نرم افزار در واقع برآورد دقیقی از هزینه‌های پیش رو برای تولید یک محصول می باشد که با تخمین میزان ریسک پذیری مراحل ساخت محصول، قیمت دقیق محصول را بدست می‌آورد.


 

ویژگی ها و کاربردهای یک نرم افزار حسابداری چیست ؟

حسابدار باید از تعداد کالاهای فروخته شده، تولید شده و نگه داشته شده در انبار مطلع باشد تا بتواند مدیریت محصولات را انجام دهد.

پیش بینی بودجه توسط حسابدار نیز از دیگر ویژگی های یک نرم افزار حسابداری خوب است ینی با توجه به هزینه های لازم برای تولید محصول بودجه هر بخش را تعیین نمود.

 با یک نرم افزار حسابداری تولیدی  باید بتوان میزان تقاضا در تولید کالا را بدست آورد تا بتوان هزینه های مربوط به تولید کالا یا محصولات را ارزیابی کرد.

یکی دیگر از نرم افزار های حسابداری نرم افزار حسابداری خدماتی می باشد . هر شرکت خدماتی نیاز به یکی سیستم حسابداری برای شرکت خدماتی خود دارد تا از طریق آن بتواند کلیه فرآیند های مالی و حسابداری را کنترل نماید و اطلاعات مالی شرکت محفوظ بماند. علاوه بر این استفاده های دیگری مانند حقوق، مزایا کارکنان، ثبت دست چک ها و اعلام سررسید چک ها ، صدور فاکتور و پیش فاکتور ، دادن دسترسی های مختلف به هر کاربر نرم افزار و محدود کردن دسترسی ها را دارد.  


arfnjm.rozblog.com افزار ,حسابداری ,تولید ,شرکت ,خدماتی ,محصول ,افزار حسابداری ,شرکت خدماتی ,تولید کالا ,برای تولید ,حسابداری تولیدی ,افزار حسابداری تولیدی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مرکز تخصصی خدماتی و آموزشی پیک شفا Shokouh Institute بیکسبی کوین چیست؟ (BixBcoin) فروش عمده موبایل